Cadet Masculí 27 – 28 Handbol Banyoles

En el partit jugat avui al Poliesportiu de la Bordeta el nostre equip ha tingut mol a prop la victòria, però al final s’ha perdut per la mínima. Durant to el partit hem anat per darrera en el marcador i el peatge pagat per una mala primera part ha estat massa alt per poder recuperar-lo.

L’equip ha començat marcant el primer gol del partir en el minut 3’, però a partir d’aquest moment el Banyoles ha aconseguit un parcial de 0-5 que ha capgirat totalment el marcador al seu favor. En certs moments de la primera part, el Banyoles ha arribat a tenir un avantatge de 7 gols, que ha quedat reduït a 5 en el descans (10-15). En la represa, el nostre equip ha estat mes endollat i ha anat retallant diferències fins al 27-28 final. Als minuts finals del partit s’ha arribat amb una desavantatge mínim, i s’han tingut diverses oportunitats per empatar el partir, però la sort no ha estat del nostre costat. Quan quedaven 90 segons de partit el Banyoles ha marcat per posar-se dos gols a munt, i ja no hi hagut temps per recuperar aquest diferència.

En general l’equip ha fet un bon partit, però han faltat recursos ofensius per aconseguir jugades de superioritat en atac. Durant la primera part, el nostre equip no ha tingut una bona circulació de pilota que sovint no arribava als extrems, ni tampoc s’han fet gaires jugades de pivot, i ha estat molt difícil superar una defensa intensa i ben col·locada del Banyoles. El resultat és evident, nomes s’han marcat 10 gols durant la primera part.

Ànims BCN Sants!!!!!!!!!!

 

Jornada 28, Primera Catalana a 28 de maig de 2017