Els nostres col·laboradors

areabalonmano

Areabalonmano és una botiga especialitzada en la venta d’articles d’handbol, tant a nivell individual com col·lectiu. A més a més de plataforma online des d’on es poden realitzar totes les compres amb enviament gratuït en 24h per a compres peninsulars superiors a 50€, a la botiga física situada a Sant Joan Despí, el tracte personal i la possibilitat de veure i provar les sabatilles i articles fa que l’experiència sigui immillorable.

El conveni que hem dut a terme amb la botiga farà que Areabalonmano sigui el principal proveïdor en tots aquells productes en els quals en són competitius i ens poden oferir un bon preu i un servei de proximitat així com descomptes especial pel club.

A més a més, els membres i jugadors del club gaudiran de descomptes i promocions especials exclusives, a part de tenir un 12% de descompte en les seves compres.

http://www.areabalonmano.com/


OsteoSants

El centre d’osteopatia i fisioteràpia OsteoSants el dirigeixen professionals amb una amplia formació especialitzada en el camp esportiu, així com experiència en l’àmbit privat de tractaments de lesions esportives. L’abordatge de tractament que realitzen inclou des de les edats compreses entre 3 anys i la edat adulta.

Aquesta temporada, el nostre club i OsteoSants hem fet un conveni de col·laboració que ens ajudarà a seguir creixent com a club i poder oferir als nostres jugadors i jugadores, i també socis i sòcies, un bon servei i una millor qualitat en el procés de prevenció o recuperació de lesions. Tanmateix, des del club ens complau poder ajudar al centre a tirar endavant aquest nou projecte.

Aquest conveni consta de les següents condicions:

-Sessió Fisioteràpia/Osteopatia jugadors del club

1h tractament – 40€ (20% descompte)

30′ tractament – 25€

-Descompte socis del club

1h tractament – 45€ (10% descompte)

https://www.facebook.com/Osteosants/


oliver-optics-nou

Alguns dels nostres nois i noies amb dificultats visuals i que habitualment porten ulleres, es veuen obligats a deixar-les per participar en les sessions d’entrenament/aprenentatge i en partits de competició. Jugar sense ulleres limita la capacitat motriu a l’hora de poder rebre i passar bé la pilota i també en la localització de llançaments a porteria. Per poder evitar aquesta dificultat als jugadors i jugadores, es poden fer server unes ulleres específicament pensades per la pràctica esportiva que a més a més, evita lesions que es puguin produir sobre la cara en rebre un cop.

Des del Club considerem que és molt important que tots ens nostres jugadors i jugadores puguin practicar l’esport de l’handbol en les millors condicions. Per aquest motiu, i per facilitar a tots els socis, sòcies, jugadores i jugadors l’obtenció del material esportiu a un cost accessible per a tothom i de qualitat, hem arribat a un acord de col·laboració amb la Òptica Oliver, situada al Carrer Creu Coberta 97 del Barri de Sants.

Aquest conveni consta del següent:

30% de descompte a tots el jugadors i jugadores del club en l’adquisició d’ulleres esportives

oliver@optisub.es  / www.oliveroptics.com