Conveni CapraboSport

 

Caprabo Sport

El nostre Club d’Handbol s’ha adherit al projecte d’esponsorització “CapraboSport” que ofereix ajudar econòmicament a equips i clubs amateurs, donant el 4% del que els components del club comprin a les botigues o internet de Caprabo. Les quantitats que podem aconseguir depenen de les persones que ens hi mobilitzem voluntàriament i de les compres que hi fem. Cada final de mes ens transferiran al compte del Club el que s’hagi aconseguit. Nosaltres ens comprometem a anar informant de les mateixes.

Poden participar-hi totes les persones que formin part del Club d’Handbol així com dues persones més per cadascun dels associats, que necessàriament hauran de ser familiar dels mateixos (fins a tercer grau de parentiu) i que estiguin interessades en adherir-se a aquesta promoció.

Tan sols cal complimentar la butlleta que hi ha en el tríptic informatiu, donar la conformitat i fer-la arribar als entrenadors/res o bé als delegats/des dels equips dels vostres fills/es. Per participar-hi només necessiteu tenir la targeta fidelitat de Caprabo, el Meu Club Caprabo, pels que no la disposeu haureu de sol·licitar-la a qualsevol botiga, sense cap cost per als seus titulars.

Demaneu el tríptic al vostre delegat/da o al entrenador/a.