HANDBOL AE FORNELLS 27 – 29 Cadet Masculí

En el partit jugat avui a Fornells de la Selva el nostre equip ha aconseguit una ajustada  victòria contra el Fornells. Malgrat la victòria, l’equip ha caigut a la onzena posició degut a la penalització de -2 punts que la federació ens va imposar per no jugar el partit contra el Palautordera quan el nostre equip va viatjar a Montpeller. Aquest equip no va voler facilitar jugar el partir en una data alternativa i la federació no va tenir cap sensibilitat per la naturalesa social de l’intercanvi entre Barcelona i Montpeller.

El partit ha començat molt igualat amb alternatives constants en el marcador, però a partir de la meitat de la primera hem consolidat una mínima avantatge en el marcador gracies a una millora en la defensa i que ens ha portat a un 14-16 a mitja part.

Al inici de la segona part hem incrementat l’avantatge fins a 4 gols (17-21), però un seguit de atacs fallits junt amb bones jugades d’atac del Fornells han portat el marcador a un empat a 21. Durant els minuts següents el marcador ha esta igualat, però gracies una bona defensa que ha provocat diversos passius de l’equip contrari en els darrers minuts ha permès guanyar el partit per un ajustat 27-29.

En general l’equip ha fet un bon partit, però la baixa intensitat defensiva en certs moments, la falta de joc d’extrems en atac, i una efectivitat de tir baixa, han fet perillar la victòria.

Felicitats per la victòria. Força Sants!!!!!,

Jornada 27, Primera Catalana a 21 de maig de 2017