Tahniah dan Hari Graduasi 30+ Tahniah

selamat menamatkan pengajian

Tahniah diucapkan pada hari graduasi adalah detik yang biasanya dinanti oleh para pelajar dan pelajar universiti.

Momen ini adalah momentum untuk meraikan perjuangan dalam menyelesaikan tempoh pengajian. Jadi, sebagai rakan kongsi yang juga dengan senang hati mengucapkan tahniah kepada para graduan dan graduan.

Berikut adalah contoh ayat tahniah untuk hari kelulusan dan hari graduasi yang boleh anda berikan kepada rakan anda!

Ucapan Graduasi untuk Rakan
selamat menamatkan pengajian

"Selamat menyelesaikan perjuangan terakhir anda di kuliah. Semoga semua pengetahuan yang anda peroleh dapat membantu anda mengembangkan diri dengan cara yang sebenar dalam masyarakat. "

"Kerja keras adalah usaha dan bukti kegigihan yang telah anda lakukan untuk mencapai kejayaan anda sekarang. Kekalkan semangat untuk mengekalkan pencapaian anda dan berjuang untuk kehidupan anda yang seterusnya. Saya akan sentiasa berdoa dan memberi sokongan untuk anda, kawan. "

"Anda layak lulus. Doa saya agar anda akan lebih berjaya daripada yang anda ada sekarang. Jangan berputus asa dan terus melakukan yang terbaik untuk orang yang selalu menyayangi anda. "

"Selamat menjalani hari graduasi rakan-rakan. Terus kuatkan hati anda untuk berjuang. Tidakkah anda merasa puas, sehingga suatu hari anda boleh mencapai tahap yang lebih tinggi. Lakukan dengan doa, usaha, dan cinta sehingga anda dapat memperoleh lebih dari yang anda impikan. "

"Walaupun anda mengalami banyak keletihan dan waktu yang sukar, semuanya terbayar. Hari ini anda telah memperoleh tajuk yang anda impikan sejak sekian lama. Semoga pada masa akan datang anda dapat menjadi orang yang lebih baik dan dapat memikul tanggungjawab untuk semuanya, sayang. "

"Hari ini saya menjadi saksi kebahagiaan anda, kawan. Selamat menjadi sarjana muda dan tahniah atas ijazah baru anda. Hari ini adalah hari istimewa yang tidak akan dilupakan. "

"Ijazah sarjana muda yang anda perolehi hari ini adalah berkat perjuangan yang sukar. Di samping itu, anda tanpa lelah mencurahkan semua kemampuan anda. Hari ini saya mengucapkan tahniah atas kejayaan anda. "

"Selamat Menamatkan pengajian, kawan saya. Selamat datang ke gerbang kehidupan baru. Ini bukan akhir perjuangan anda. Tetap bersemangat untuk mengambil bahagian dalam dunia nyata dan terus ke komuniti. "

"Selamat menamatkan pengajian, kawan saya. Buat keputusan anda untuk langkah seterusnya. Jangan berpuas hati dengan impian yang sedang anda capai. Mencapai impian yang lebih tinggi. Dengan kasih sayang, doa dan usaha. "

"Selamat menamatkan pengajian, kawan saya. Buat keputusan anda untuk langkah seterusnya. Jangan berpuas hati dengan impian yang sedang anda capai. Mencapai impian yang lebih tinggi. Dengan kasih sayang, doa dan usaha. "

Ucapan Graduasi untuk Kekasih
ucapan graduasi

"Selamat menamatkan pengajian, sayang! Saya sangat gembira menjadi saksi pada hari keramat anda dengan memakai toga. Inilah hasil yang anda layak setelah berusaha sedaya upaya. Rasanya sangat senang dapat menemani anda hingga ke tahap ini dan akan selalu ada. Mudah-mudahan anda menjadi orang penting tahun depan tepat pada tamat pengajian saya, ya! Saya sayang awak. "

"Saya mengucapkan tahniah kepada orang-orang yang kini berjaya sebagai graduan. Tahniah atas gelaran anda, sayang! Semoga usaha gigih anda sehingga kini membuahkan hasil yang manis untuk dinikmati bersama. Saya harap ini adalah permulaan yang baik untuk mengaitkan masa depan yang bahagia. Dari saya yang berusaha menjadi yang terbaik untuk mencintai anda dalam kegembiraan dan kesedihan. "

"Selamat menamatkan pengajian, kekasihku. Semoga ini menjadi permulaan yang baik untuk kerjaya dan kejayaan anda. Tetap bersemangat untuk mencapai semua impian anda. "

"Terima kasih telah meletakkan semua kekuatan anda untuk menjadi sarjana yang berjaya. Saya bangga dengan anda, sayang dan dapat berdiri di sebelah anda hari ini di tengah-tengah kebahagiaan bersama keluarga tercinta. Mudah-mudahan apa yang anda buat selama ini menjadi pengetahuan anda untuk memenuhi pengalaman yang luar biasa di masa hadapan. Saya sayang awak! "

"Tahniah suami saya atas semua kejayaan anda, saya harap pengetahuan yang anda perolehi di sini dapat membawa anda ke masa depan yang lebih cerah dan lebih baik."

Ucapan Graduasi untuk Saudara

"Selamat menamatkan pengajian, saudaraku! Semoga anda menjadi manusia yang berguna dan bermaruah untuk negara ini. Tidak ada yang membuat saya lebih bahagia daripada kejayaan anda sekarang untuk memperoleh gelar sarjana. "

“Tahniah atas kelulusan untuk saudara lelaki terbaik di dunia. Sebagai adik lelaki, saya sangat gembira melihat anda memakai toga dengan wajah bangga. Anda adalah kebanggaan kami selama-lamanya. Sudah tentu saya paling bersemangat dalam menamatkan pengajian anda, kerana anda telah memenuhi terlalu banyak permintaan saya. Oleh itu, bolehkah saya mempunyai satu permintaan lagi? Tidak mengapa !? "

"Selamat menamatkan pengajian, bro! Selamat bernafas. Menghilangkan semua keletihan, dan mari bersenang-senang. "

"Hai saudaraku yang terkasih, terima kasih kerana selamat dari segalanya. Nikmati kebahagiaan anda! "

"Saudaramu bangga melihat kamu berjaya pada hari paling bahagia ini. Semoga anda menjadi lebih baik dan pengetahuan yang anda miliki dapat bermanfaat. "

Ucapan Lulus dalam Bahasa Inggeris

"Harap anda dapat berehat dengan baik, percutian - rehat apa pun yang menyeronokkan. Anda telah berjaya! "

"Hari ini anda selangkah lebih dekat dengan impian anda dan akan segera menuai hasil kerja keras anda. Cara untuk pergi! "

"Semoga anda akan sentiasa berada di mana yang bahagia dan penuh dengan impian gila besar seperti anda hari ini. Semua kehidupan terbaik untuk anda. Tahniah! "

"Sangat gembira kami dapat berada di sini untuk menyaksikan anda lulus dengan kepujian. Merupakan penghormatan untuk berkongsi dalam hari yang begitu penting. Selamat bergraduasi! "

" Tidak sabar untuk melihat ke mana kehidupan akan membawa anda seterusnya. Walau di mana sahaja, doa kami pergi bersama anda. Selamat bergraduasi! "

Ucapan Graduasi untuk Diri Sendiri
selamat menamatkan pengajian

"Semua hari buruk telah berlalu, sudah waktunya untuk menetapkan hari baru menuju cabaran yang lebih menarik."

"Terima kasih atas semua perjuangan yang kamu lalui. Anda berjaya menjadi versi terbaik anda. "

"Selamat menamatkan pengajian, anda berjaya membuktikannya kepada mereka dengan janji sejati anda."

"Terima kasih kerana bersabar selama ini dan berjaya melukis senyuman di wajah ibu bapa kamu."

"Lihatlah wajah bangga itu, semua terima kasih atas perjuangan dan kesabaran anda. Terima kasih untuk diri saya sendiri. "

Ucapan Graduasi untuk Kanak-kanak

"Saya bangga melihat bahawa anda boleh berjaya pada hari paling bahagia ini. Semoga anda menjadi anak yang lebih baik dan pengetahuan yang anda miliki dapat bermanfaat. "

"Adakah anda tahu apa yang menjadikan kelulusan anda begitu istimewa, Nak? Ini kerana dapat melihat anda tumbuh, melewati tahap kehidupan. Sehingga membawa anda ke tahap yang tinggi.Semoga semua doa ibu dan ayah anda mendapat jawapan. Doa utama kami adalah untuk melihat anda bahagia dan menjadi orang yang berjaya. Tahniah, dan terima kasih kerana membuat kami bangga. "

“Yang paling indah adalah melihat anak lelaki yang kita sayangi dewasa dan selangkah lebih dekat dengan impiannya. Selamat menamatkan pengajian, sayangku. Semoga anda menjadi seseorang yang akan membuat kita sentiasa tersenyum bangga. "

"Selamat menamatkan pengajian, kerana ayah dan ibu saya tidak ada yang lebih bahagia daripada melihat putera / puteri kecil kami menjadi sarjana yang hebat."

"Selamat mendapat ijazah Sarjana Muda, buat ibu bapa anda bangga dengan pencapaian anda."

Itulah beberapa ayat untuk ucapan tahniah anda yang dapat anda sampaikan kepada orang terdekat. Kerana kata-kata adalah doa.